Vegan Monkey Sweden

Welcome to veganmonkey Sweden
Vegan Makeup

Om de matta ögonskuggorna – I mitt tycke!

199 SEK st PM ❤ ❤ ❤ Jag älskar verkligen de matta färgerna från Zao för de kan man med lätthet, få mycket pigment, men också att göra sotig ögonskugge – look, är ju inte så lätt. Om man är lite äldre, kan en brun ögonskugga, vara lite bättre än att se ut som en panda med svart. När jag modellade för väldigt många år sedan, så hade jag endast svart ögonskugga, och kände inte jag var så söt, utan ögonskugga. Och för att vara en smink – tjej, så sminkar jag mig otroligt lite. Det hela har någon helt innebörd, än vad det har för andra. Jag vill prata om kemikalier, och om hållbarhet, och om att åldras med värdighet, man kan väl inte se ut som en uppstoppad, barbara, när man är 80? Jag som modell, har då sett kvinnor vid högre ålder, som 80 ås osv, som ser väldigt vackra ut. Som mullig modell, som det heter, bara för att man ser normal ut, så har jag även sett modeller som har lite hull, men ändå supervackra, i ansiktet. 🌸
Testa våra ögoskuggor: www.veganmonkey.se 🌸

Ta kontakt här:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *