Vegan Monkey Sweden

Welcome to veganmonkey Sweden
Vegan Makeup

Om mig bakom detta!

Hej vänner. Jag heter eva. Anmäler mig med mitt företags-fb-konto, då jag inte vill pracka på mina vänner, mina sminkprylar. Men kommer bli superintressant, att vara med i en bootkamp, då jag är rookie, inom e-handel, och kommer även gå en kurs hos Yh-Skolan IHM Business School, på distans, så detta är en ny resa, skall verkligen bli intressant. För att vara sminktjej, sminkar jag mig väldigt lite, och är mycket kär i att prata om kemikalier, som man inte kan sova med, som en del icke-ekologiska företag påstår. Den myten vill jag slå hål på, med kemikalier från bly industrin och aluminium kan man inte sova. Ville berätta jag håller på lägga upp produkterna, i min nya hemsida: www.veganmonkey.se 

Zao Vegan Makeup och Eco Chic söker efter återförsäljare på Sociala Medier om du har rekommenderat produkter men vill tjäna extra pengar på det:

– Zao Vegan Makeup är helt ekologiskt!

– Design med träaskar (über snygg design) och bomullpåsar!

– Hög pigmenthalt!

– Helt veganskt, ingen honung!

– Öppet och transparent företag!

– Öppna för positiv kritik om vad som kan bli bättre!

– Ständigt i forskning och nya rönn!

– Design to die for!

Har du tidigare, gett tips, eller rekommenderat en produkt?

Du har möjlighet att göra det hos oss!

Vi jobbar på kommission, med Sociala Medier.

Jag har hållt på med Zao Vegan Makeup, tidigare, då veganska produkter utan djurförsök, blev mera populära än vad de var tidigare, och har bloggat länge om detta viktiga ämne. Så på den tiden, hette det “organisk kosmetika”. Sen bytte det till ekologiskt, nu är det veganskt som gäller, vilket är superduper för klimatet, med cirkulära produkter, som har återvinningssystem: Du kan när din färgkaka, är slut, veta du kan leka med färgerna, och köpa nya kakor. Coolt va?

Tveka inte ta kontakt:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *